Himalája fürdősó organza tasakban, bath salt

Himalája fürdősó organza tasakban, bath salt
 
Termékszám: 2
Szállítási idő: max 2-3 munkanap
Szállítási költség: Részletek itt
  Bruttó ár 990 Ft

Leírás:


A termék kiszerelése: 1 kg.

A sókristályokat az organza tasakkal együtt tegye bele a fürdővizébe. Használat közben az el nem oldódott kristályok a tasakban maradnak így újra használhatja a következő fürdőjénél . Használata közben nem karcolják meg a bőrét a kádban lévő szemcsék.

A termék kapható gazdaságos 25kg-os zsákos kiszerelésben is .

Egy 30 perces só-fürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos gyógy böjt kúrának. A só-fürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb. 100 l) szükség van legalább 1kg himalája sóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A himalája sót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletet állítsuk be pontosan 37°C-ra. Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A só-fürdőknél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz, ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőrnél. Sófürdőt kedv és szükség szerint vehetünk.

A sófürdő ajánlott alkalmazásai:

Salaktalanítás 

Méregtelenítés

  Homeosztázis aktiválása 

Neurodermatitisz

Pikkelysömör

Ekcéma

Psoriasis  

Bőrpanaszok száraz illetve zsíros bőr  esetén is

Stressz 

Kimerültség 

Alvás zavarok 

Túl savasodás

Tipp: Só-fürdő vétele teliholdnál az ásványok optimális felvételéhez vezet, salaktalanító hatása pedig újholdnál a leghatásosabb. Fontos: Szív és keringési panaszok esetén legyen egy felügyelő személy a közelben. Nyílt sebeknél 1%-os oldattal kezdjünk.

Só-fürdő vétele testrészekre lebontva  .

A só-fürdő koncentrációja kezelésektől függően 3-10 %. Elkészítése hasonló módon folyik, mint a só-fürdőnél, csak kisebb mennyiségben: 2-10 liter. A kezelendőtestrészt 15-30 percen keresztül fürdessük, befejezésül ne öblítsük le, hanem itassuk szárazra.

Alkalmazás:

Lábgomba  

Szemölcs

Repedezett bőr

Nőgyógyászati problémák

hüvelygomba, folyás

hüvelyszárazság naponta 3%-os ülőfürdő

Tipp: magasabb koncentrációjú só-fürdőt 10 % felett többször is felhasználhatjuk Fontos: nyílt sebeknél eleinte alacsony só-koncentrációt válasszunk: 2-3%-ot.

A sófürdő salaktalanító, méregtelenítő hatása újhold idején a leghatékonyabb.
Teliholdkor pedig optimális ásványi anyag felvétel érhető el.

Telihold és Újhold ideje 2017-ben:

Teliholdjan.12; febr.11; márc.12; ápr.11; máj.11; jún.09; júl.09; aug.07; szept.06; okt.05; nov.04; dec.3

Újhold:  jan.28; febr.26; márc.28; ápr.26; máj 25 jún.24; júl.23; aug.21; szept.20; okt.19; nov.18; dec.18.

 

 Kosár üres