Óriás Kristály sólámpa 40-60kg

Óriás Kristály sólámpa 40-60kg
 
Termékszám: 12
Szállítási idő: max 2-3 munkanap
Szállítási költség: egyedi
  Bruttó ár 28.160 Ft

Leírás:


A termék kiszerelése: 50 kg.

A tengeri levegő gyógyító ereje.

Átvétel személyesen XVIII kerületben egyezetett időpontban vagy Pest megye területén belül 4990 Ft -ért szállítjuk.

 

A kristály sólámpa lelke a Himalájából bányászott kristály. Eredete több, mint 250 millió évvel ezelőttre nyúlik vissza . Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas.

 A sólámpákkal elvégzett tesztek azt bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekeknél, akik koncentrációs és alvási zavarokban szenvednek, rövid idő alatt jó eredmények érhetőek el.

A földi élet az őstengerből indult el és ezek a kristályok ezen "ősleves" eredeti összetevőit őrizték meg. A Himalája kristálysó 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyan ebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben. Miközben az őstenger kiszáradt a sók magukba szívták a napfény erejét. Ezeket a tiszta erőket a Himalája hegyei évmilliókon át megőrizték és kikristályosították. Indiában és Tibetben a Himaláját szentként tisztelik.

A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri. A sólámpák talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások. Professzor Dr. Joachim Tischendorf, egy elismert specialista mérései alapján elmondható, hogy a sólámpa által leadott pozitív és negatív töltésű ionok mennyisége, koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával. Egy Himalája sólámpával a lakásába varázsolhatja a tengeri illetve hegyi levegő gyógyító erejét!

Használati utasítás:

A sólámpát csak belső térben lehet használni. Óvjuk a nedvességtől !

A sólámpa tisztítása :

Magas páratartalmú helyiségben néha töröljük át a sólámpa felületét. Tisztítás előtt húzzuk ki a csatlakozókábelt a fali aljzatból, használjunk enyhén nedves, de inkább száraz törlőkendőt. Izzócserénél ügyeljünk arra, hogy ne a vezetéknél fogva húzzuk ki a foglalatot a lámpából. Először a műanyag tehermentesítőt húzza ki a talprészből, majd az izzó kicserélése után a rugót összenyomva helyezze vissza a foglalatrészt a só üregébe és tolja be, majd helyezze vissza a műanyag tehermentesítőt a furatába, amelyikből kihúzta. Magas páratartalmú helyiségben néha töröljük át a sólámpa felületét!Kosár üres